Илузионистички сценски настап

Овој настап е наменет за поголем аудиториум и во себе вклучува употреба на реквизити од поголем габарит (на пример, сечење човек на половина, магично бодење со мечеви). Илузиите и сценскиот пристап гарантираат забава и воодушевување и одлично се вклопуваат во рамките на поголеми манифестации, фестивали и големи настани.

Наменето за: фестивали, манифестации, големи настани. Погледнете дел од настапите овде: