Магичен роденден со Кристиан Шопов

  • 30-минутен магионичарски настап
  • 30 минути забава преку моделирање фигури од балони
  • Славеникот/чката е ѕвезда на сопствената забава – ги изведува магионичарските трикови со помош на Кристиан

* Во своето портфолио Кристиан бележи над 2.000 настапи за деца. Погледнете дел од фотографиите овде: