Новогодишен настап

Дали вашата организација доделува пакетчиња на децата на вработените?

Дали се прашувате како да креирате магична новогодишна атмосфера за вашите најмили и најмали гости?

Шоуто на Кристиан децата и родителите ќе ги воведе во светот на новогодишната магија и никого не го остава рамнодушен.