Забавен магионичарски настап за деца

Замислете ги дечињата како искрено се смеат и со воодушевување ги следат магичните трикови на Кристиан. Забавниот магионичарски настап е одличен за прославување родендени, одбележување на семејни моменти, промоции и сите настани каде што дечињата се гости. Магионичарот Кристиан преку овие настапи го разубавува детскиот свет повеќе од 15 години и им дава можност на децата да се почувствуваат како вистински магионичари и ѕвезди на забавата.